Mobiele Surveillance

Mobiele Surveillance biedt erg veel mogelijkheden aan, om te zorgen dat de klanten met een gerust hart zijn of haar bedrijfspand kunnen verlaten:

Opening en sluiting rondes

Om te zorgen dat u niet altijd aanwezig hoeft te zijn bieden wij een opening en sluit ronde aan. Tijdens de openingsronde openen wij uw bedrijf zoals u het graag wenst. Tijdens de sluitronde zorgen wij ervoor dat uw bedrijf volledig gesloten wordt. 

Controle rondes intern en extern

Buiten kantooruren is het mogelijk dat wij een controle ronde uitvoeren bij uw object. Hier kan de keuze en uitgemaakt wordt door binnen en/of buiten uw bedrijfspand te surveilleren.

 Alarm Opvolging

Bij alarmen die door uw meldkamer wordt doorgegeven, worden onze surveillanten aangestuurd naar uw object en controleren uw bedrijfspand op ongeregeldheden. Zodat uw pand weer veilig wordt achtergelaten.

 Rapportages

Hier wordt er van elke actie die wij verrichten een surveillance rapport opgemaakt, zodat u weet wanneer en waar we geweest zijn en of er bijzonderheden waren, zodat u altijd up to date blijft van onze werkzaamheden. Dit wordt digitaal naar u toegestuurd.

 Quick Response Team

Het Quick Response Team is bedoeld voor de spoedeisende assistentie van collega’s en bedrijven die per direct beveiliging nodig hebben. Hier staat altijd 24/7 een klein team voor u klaar om dit op te vangen.

 Collectieve controle rondes

Wij rijden controle rondes over bedrijventerreinen waar wij collectief inzetbaar zijn bij ongeregeldheden. 

Opleiding

Onze surveillanten zijn speciaal opgeleid door ons en worden jaarlijks bijgeschoold d.m.v. EHBO/BHV en om te handelen in kritieke situaties.

Samenwerking

Wij werken intensief samen met de meldkamers en hulpdiensten zodat wij direct kunnen handelen indien er zich een calamiteit voordoet.